Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇOCUKLAR HBB İLE MORAL BULMAYA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından il genelinde kurulan konteyner kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşlarımıza moral vermeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.flashgazetesi.net/
ÇOCUKLAR HBB İLE MORAL BULMAYA DEVAM EDİYOR

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, konteyner kentlerde yaşayan yetişkinler ve çocukların mental ve fiziksel sağlıklarını desteklemek adına çeşitli programlar düzenliyor.

Herkese açık ve ücretsiz olan etkinlikler kapsamında Antakya, Samandağ ve Altınözü ilçelerinde bulunan konteyner kentlerde film gösterimlerinin yanı sıra palyaço ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. 

Etkinliklerde minik misafirlere patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikramında da bulunulurken, son olarak sahne alan yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği HBB Bando Takımının gösterisi ise kulakların pasını silen bir müzik ziyafetine dönüştü.

Düzenlenen etkinliklerle konteyner kentlerdeki çocukların keyifli bir gün geçirmelerini amaçladıklarını aktaran HBB yetkilileri, çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme fırsatı bulacağını hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebileceklerini kaydetti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.